MHP eski milletvekili Meral Akşener'den "Başbakan olacağım" çıkışı.Devlet Bahçeli'nin üstünü çizmesiyle milletvekili adayı gösterilmeyen Akşener Uşak'ta MHPlilerle buluştu.
Dün gün boyu halkla toplantılar düzenleyip onların dertlerini dinleyen Meral Akşener parti yönetiminin, muhaliflere destek verdikleri için kapattıkları teşkilatlarla ilgili sert eleştirilerde bulundu. Milliyetçi Hareket Partisi eski milletvekili Meral Akşener; MHP'nin DenizliAksarayUşak veKilis il teşkilatları ile Aksaray Merkez ilçe, İstanbul Fatih teşkilatı, Elazığ Merkez, Samsun Merkez,TokatKırklareliTekirdağBayburtGümüşhaneÇorum İl, Elazığ merkez, Bayburt merkez,Gümüşhane merkez ilçe teşkilatlarının yönetim tarafından kapatılmasını eleştiren Akşener bu tarz teşkilat kapatmaların ihtilal dönemlerinde olduğunu ifade etti. Genel Merkez'in Valilik kanadıyla teşkilatların kapısına mühür vurulmasının içini sızlattığını anlatan Meral Akşener, "Bu durum içimizde derin bir acıdır" ifadelerini kullandı.
Muhalif kanadın en popüler ismi olan Meral Akşener'e Uşak eski milletvekili Durmuş Yılmaz da destek verdi. Akşener, Durmuş Yılmaz'ın ekonominin patronu olduğunu ifade etti. MHP'li Meral Akşener ekonominin halledilebileceğini, o konuya sonra gireceğini söyledi. Akşener "Sadece kültürel değerlerimiz değil, dini inançlarımızın, ahlaki değerlerimizin de yerle bir edildiği erozyona uğradığı bir dönemden geçiyoruz. Hırsızlık yapanın, onun rüşvetolmadığına dair İslam alimlerinden fetva aldığı bir dönemden geçiyoruz. Hadi bundan utanmıyorsunuz, bari Allah'tan korkun" şeklinde konuştu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder